Én nagyon tisztelem azokat, kik a legvégsőkig kitartanak valami mellett. A cél nem is érdekes. De igen! De nem! És ha orbánviktor? Na jó, hát… És ha a saját szemellenzős, depressziós faszságaik mellet tartanak ki, és még véletlen sem nyitnák ki a szemük a világra, mert félnek, esetleg besüt a nap? Na jó, hát az is, igen….

Okébazdmeg! Akkor úgy írom, hogy roppantul tisztelem az Opera böngésző “rajongói” csapatát. Így jó? Igen!

Komolyan mondom, hogy ember, sőt, nemzet nem írta le annyiszor, hogy “a verzió ugyan még nem tartogat annyi újdonságot, mint a…” kezdetű mondatot, mint ők. Semmi nem ingatja meg őket. Volt egy kis temetés, mikor az igazi operát, a régmúlt (jó rég múlt) innovatív hatalmasságát eltemették arra a hírre, hogy immáron google feliratú nyeregben lovagol tovább a böngésző, a web hatalmas pusztaságain, de ez csak egy pillanatig tartott. Folyamatosan nyomják a híreket a fejlesztések különböző szakaszairól, és szinte az összes stabil verzió leírását úgy kezdik: a verzió ugyan még nem tartogat annyi újdonságot, mint a… 

Srácok! Ppsszt! Soha nem is fog. Ezzel a fejlesztési ütemmel talán 5 év múlva elérik azt az szintet, mit 4 évvel ezelőtt tudtak, szóval addigra pont kilencet csúsztak azzal, hogy átformálják a böngészési szokásokat. Addigra majd jön egy Kim Dzsing Dzsun, valahonnan a kínai négy fal mellől, és berobbantja azt a technológiát, mitől a fehér ember fiának álla leesik, áttér a buddhizmusra, és kibassza a kukába az összes, jelenleg futó szoftveres szemetet, mit böngészőnek mernek nevezni mainapság (Nincs kivétel! Mindegyik egy mocsok!).

Komolyan mondom, hogy nincs egy fikarcnyi rosszmájúság bennem. Jelenleg is Opera 23 alól írom a posztot, de semmi, az ég világon semmi nem tart vissza attól, hogy ha a kis kínai megjelenik a nagy cuccal, akkor ezt a szemetet úgy basszam ki, hogy még a helyét is felülírjam véletlenszerű egyesekkel, meg nullákkal, hogy a halálom után se jöjjenek rá, volt ilyen a gépemen.

Szegénykéimnek meg el tudom képzelni a sírfeliratát, úgy 40-50 év múlva:

R.I.P.
A verzió ugyan még nem tartogat annyi újdonságot, mint a…

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com