Én nem voltam. Az én 80-200-asom beázik, és mivel készülök pár képet idén is ellőni, nincs dugi 300ezrem, hogy pótoljam a veszteséget, amúgy meg pont azon dolgoztam, amiért, vagy ami hiányaként sok-sok ember kint volt az utcán.

Viszont!

Nem hordok kokárdát! És amiért nem hordok kokárdát, azt tegnap valami döbbenet jó gondolattal magyarázta Csintalan, amitől kétszer is letettem az arcom. Egyrészt azért, mert Ő mondta, másrészt azért, mert vezérünk a következő gondolattal vigyorgott ki az ellene felszólalókra:

„Az ünnep emelkedettsége sem feledteti, hogy a 19-es hagyomány is velünk él még, bár szerencsére inkább csak pislákol – ha néha hangoskodik is. De gazdaállat híján meg vannak számlálva a napjai. Ha nem érkezik újabb nagy szellemi és politikai infúziós segélyszállítmány külföldről, akkor a levelek és az ágak után a gyökerek is elszáradnak az internacionalizmus befogadására alkalmatlan magyar anyaföldben. S ez jól van így.”

…mire Csintalan közölte, hogy addig nem hord kokárdát, míg ennek az országnak olyan vezetője van, ki élősködőknek (talán azt mondta; férgeknek) tartja azokat, kik más véleményen vannak, mint a párt irányvonala.

Orbán Viktor, anyád!

Ebből azt nem tudom felfogni, hogy kik azok, akik ennek a palinak még tapsolnak. Nem értem az érveiket. Nem tudom felfogni, hogy miként lehet ennyire elvakult valaki. De tudom! Ti vagytok azok, akik nem csak 44-ben, de ma is – egymás hátát csapkodva a röhögéstől – ünnepelnétek a zsidók deportálását az országból, vagy részt vennétek benne. Ti, illetve a ti fajtátok az, aki irtaná az inkákat az aranyért, az indiánokat a földekért, kardot ragadnátok a kibaszott keresztes hadjáratokban valami istenség parancsára a meggazdagodás reményében, ti égetnétek könyveket, állítólagos boszorkányokat. Ennek az emberi fajnak az a szerencséje, hogy nem vagytok többségben. Ellenben rettentő kárt okoztatok az elmúlt pár ezer évben. Ti vagytok a buták, a csökkent értelműek, akiknek jól állna egy kolomp a nyakában, hisz a terelőkutyák már így is eredményesen teszik a dolgukat körülöttetek.

Ti vagytok azok, kik NEM akartok valamit. Nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy mit, mert nem értelek titeket. Azt nem lehet mondani, hogy nem akarjátok a kádári rendszert, mert most épp annak tapsoltok. Egy teljesen tekintélyelvű, bár nem totális diktatúrában élünk, ahogy – egyesek szerint – csak úgy tudsz érvényesülni, ha a pártcsalád tagja vagy, illetve kiszolgálója a jelen rendszerünknek (vitatom míg élek, de ezt hirdeti a köz.). Nem akartok liberális eszméket, mert valaki azt a képletet véste a fejetekbe, hogy liberalizmus=zsidó+buzi. Tehát, nem akartok személyes szabadságot, és törvény előtti egyenlőséget, mert akkor buzizsidók lesztek, és az tűrhetetlen. Nem akartok betolakodókat magyarországon, mert szétbassza az amúgy gyönyörű, és kincset érő keresztény gyökereinket – ami hatására 44-ben mi voltunk a leghatékonyabb zsidódeportálók, mit Jézus biztosan megdicsérne – ellenben négy nappal ezelőtt a párt összes vezetője felállva ünnepelte Liu Shaolin Sándort, meg Liu Shaoangot a gyorskorcsolya VB eredményeik okán, mivel ők annyira magyarok, hogy nagyon, hisz dicsőséget hoztak a hazának. Mit nem akartok még? Nem akarjátok, hogy kivándoroljanak a rátermettek az országból. Azt akarjátok, hogy itt dögöljenek éhen, havi 100-ból, 150-es törlesztő részlettel. Itt élned, halnod kell! Énekeld! Nektek nem kell, hogy egy tanár azzal foglalkozzon, amit hivatásának választott, és nem kell az, hogy a gyerekeiteket az életre neveljék. Nem kell az a család, ki tegnap a folyóban gázolva próbál eljutni egy olyan területre, ahol épp nem lőnek rá, már ki tudja milyen színekben, csak azt tudja, hogy szerencsén múlik a gyermeke élete. Nem kell, skandálod az utcán, vagy a kanapén ülve. De nem tudom, hogy mi kell.

Vannak azok a cipők, ott a Duna parton. Én boldog lennék – és hordanám a kokárdát – ha a ti cipőitek lennének ott. Azt hirdetve, hogy elűztük az ostobaságot a világból. Komolyan mondom, hogy nem hiszem, másképp meg lehetne szabadulni tőletek. Ti mindig ott lesztek. Olyanok vagytok, mint egy rákos daganat. Ha elfogynak azok az emberek, akik ki tudnak titeket vágni a testből, vagy meg tudják akadályozni az elterjedéseteket, akkor felfaltok mindent, és megszűnik a bolygón az ember, mivel nem hordoztok értéket. Nincs meg bennetek a vágy a fejlődésre, a szabad gondolatokra, az értékek megértésére. Ha rajtatok múlt volna evolúciónk, akkor még mindig nem másztunk volna le a fáról. Gyakorlatilag gyűlöllek titeket. Miattatok tart itt ez az ország, ti adtatok felhatalmazást ennek a mocsoknak a létezésére.

Tagged with →  

6 Responses to A tegnapi tüntetés margójára, meg miegymás…

 1. petike14 szerint:

  uhhh 😉

 2. Bene Béla szerint:

  “Vannak azok a cipők, ott a Duna parton. Én boldog lennék – és hordanám a kokárdát – ha a ti cipőitek lennének ott.” Ha nem lenne ez az idézet akkor egy jó cikknek hinném, amit írt a szerző, de azt hiszem ez azért túlzás (de remélem ez csak annak jelzése akar lenni, hogy jó lenne azt a mentalitást megváltoztatni az ebben élőkbe, amiről szól a cikk és nem a tényleges fizikai megsemmisítésre gondolt a szerző).

  • Zaphod szerint:

   Tisztelt Bene Béla!

   Úgy érzem, hogy szomorúságot fogok okozni, ha azt mondom, a szerző PONTOSAN úgy értette gondolatait, ahogy azok elektronba vésődtek.
   Amikor Orbán, Németh, Rétvári, Deutsch, Kósa, és a többi ….nem tudok rájuk jelzőt, bocs…. kiáll a nyilvánosság elé, és az országuk polgárairól – kik a jogaikért, jelenükért, jövőjükért aggódva kinyilatkoztatással élnek – olyan hangnemben beszélnek, hogy ilyenért apám pofán vágott volna kiskoromban. Ezek az emberek az országunk vezetői. Nem a kormányzópárthoz hűségeseké, nem a csatlósaikért, nem a nyálcsorgatóké, hanem magyaroszág teljes lakosságáé. Velem(lünk) egyik sem engedhet meg magának ilyen arroganciát, nem nézhet le egyikünket sem. ŐK minket kell SZOLGÁLJANAK becsülettel, és illendően, és ha NEKÜNK nem tetszik valami, azt a terhet NEKIK viselniük kell.

   Ma egy olyan világban élünk, hogy ezt a retorikát (és nem az elmúlt 6 év döntéseiről beszélek) követi a kormánypropaganda, minek gyökerét Bencsik Andrások, Mráz Ágoston Sámuelek adják, kik akkor sem mondanák a nagyvezérre, hogy idióta, mikor elkezdené ciánozni az ivóvizeket, de még ezzel sincs semmi baj. Vannak ilyen emberek, el kell mellettük mennem. Viszont ha van a világomban 1,8 millió ember, kik ugyan így gondolkoznak, ugyan úgy szerelmesek orbán viktorba, mint a szócsövei, akkor felforr a vérem, mert tudom, hogy NINCS olyan helyzet, szituáció, mikor NE viktor legyen a mindenható, ki megváltást hoz a magyar nép sanyargatott életébe. Ezeket az embereket nem lehet meggyőzni. Ők a szememben nem különbek annál, kik a 15.században boszorkányokat üldöztek, és nem különbek azoknál, kik Ruandában 100 nap alatt legyilkoltak 6-800 ezer embert.

   • Sir Artemon szerint:

    Egymás kiirtásának gondolata csak egymás kiirtásának gondolatát erősíti. Ettől nem leszünk különbözőek, csak a berögzölt gondolkodási sémáink mentén arrogánsabbak. Ez a tipikus példája annak, hogy az erőszak erőszakot szül… Bár, tudom, hogy tudod, és azért dühöngsz ide, hogy ne az utcán kelljen, de a lelki békét nem egymás legyilkolása fogja meghozni. Sajnos… Azért sajnos, mert az mennyire egyszerű is lenne…

 3. pazzo szerint:

  Ezekre az emberekre szoktam mondani, na meg minden hülyére, hogy ha létezne űrutazás, kilőnénk őket a francba a Marsra, aztán marakodjanak ott a kolóniájukon.

  • Zaphod szerint:

   Pazzo, akkor annyit mondok, hogy Karc FM!
   Besírsz….
   Betelefonálós, most hazafelé…
   A karc FM használata előtt ajánlott jelentős mennyiségű gyömbér fogyasztása, hányinger ellen…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com