Reggel 7 magasságában valami kibaszott földgép ébresztett. Mivel az van, hogy nincs elég földtúrás a városban, így valaki úgy döntött, hogy a szombat reggel a legjobb időpont arra, hogy legyen. Lett… Majd ha már így felkeltem – még mindig lazán, mivel fogalmam sem volt arról, hogy hol a telefonom, és nem is igazán érdekelt – bekapcsoltam a bekapcsolni valót, és megnéztem az Amerika kapitány második részének utolsó fél óráját, ugyanis gyanúm szerint ott aludhattam el. Amúgy ennek az évnek legjobb baszós kardozós mozija, le a kalappal a MARVEL előtt! Ezt követően – még mindig hóót lazán – mondom, iszok egy kávét, és kimegyek a földmunkásokhoz, elkérem a főnökük számát, majd addig telefonálok, míg rá nem jövök, ugyan kinek volt az elmebeteg ötlete a szombat reggel 7órás nnyyyűűűűű… ddadadammm… nnyyyűűű… dadadammdadam…. nnyűű.dadam… Mert tudnom kell, hogy kire nem szavazok ősszel. Még mindig hót lazán, megtaláltam a telefonom. 3 céges hívás. Hót lazaságot nem feledve, felhívom a fel nem vettet, erre megkérdezi a túloldalt, hogy nincs e baj. Eddig nem volt. Ekkor lett. Ugyanis kiderült, hogy 2,5 órája dolgoznom kéne. De ha már, akkor vigyek egy liter tejet is. Meg sem lepődtem ezen a kérésen… Szóval, ma dolgozom. Tudtam én, csak valószínűleg volt egy napkitörés, minek hatására a hét elején én még tudtam mikor, a hét végére ez az információ mocsok mód összekuszálódott. Másra nem is tudom fogni ezt az anomáliát.

Ennyi van… Meg egy rakás levél (egy hete rájuk sem néztem, azt most derül ki, hogy van köztük mindenféle munkával, meg vállalkozással kapcsolatos), miket meg kéne válaszolni.

Amúgy tudtad, hogy az állatkert egy komplett, egész napos program? Szinte nyitástól-zárásig tartó buli. Csak kéne egy pár leheveredő, ahol akár aludni is tudsz egy pár órát…

One Response to A mai reggel margójára…

  1. Sir Artemon szerint:

    Pedig nem is egy kerületben lakunk. Én már rájöttem, ha a Zajok Istene nem hagy aludni, pihenni, akkor ébren kell lenned, és/vagy máshol. Jobb követni az utasításait. Ha maradsz, jobban szenvedsz..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com