… hogy most forrongok! Figyelj, ha nem mész el 18-ban szavazni – bárkire, leszarom – és nem beszéled rá erre a cselekedetre családtagjaidat, rokonaidat, ismerősedet, akkor nem foglak végighúzni a taknyodon, véreden a szavazófülkéig, hanem egyszerűen utálni foglak. Komolyan! Halálosan meggyűlöllek, mert olyan szar vagy, mint az összes többi szar, aki úgy dönt, együtt sodródik a világgal, és ha a világ épp a végét járja, akkor sem mozdul, mert fontosabb a brazil sorozata, vagy a rothadó világ „valóság” műsorai, mint az életének, utódai életének sorsa.

Emmanuel Macron egy évnyi melóval elérte azt, hogy a Francia nép elzavarja a társadalomba addig gyökeret vert hagyományos pártokat! Mondom, EGY ÉV alatt!!!

Lefordítom a gyengébbek kedvéért. Európában – ez az ország is része – megtörtént az, hogy mondjuk egy Momentum Mozgalom (úúú….erről írnom kell majd, ne feledd!) egy év alatt elsöpörje a fidesz, kdmp, mszp, dk, jobbik féle faszságot, lehetőséget adjon arra, hogy pár napra fellélegezz – gondolkodó emberként – és újra úgy érezd, van remény arra, hogy ismét Európa felé mozduljon el ez a rohadó pöcegödör.

Fel vagyok háborodva!

Rettentően fel vagyok háborodva, és rettentően dühös vagyok. Elolvastam ma Áder beszédét, és rettentően fel vagyok háborodva, mert olyat mondott a köztársasági elnök ebben szennyes közegben, amit holnaptól nem csak itthon, de egész Európában tanítani kellene, és azért vagyok felháborodva, mert most nem tudom eldönteni, hogy utáljam-e a palit, vagy holnap elmenjek a Sándor palota elé, és meghajoljak. Olvasd, nem hosszú, és minden egyes mondata egy olyan gondolatot tükröz, mi minden különböző életfelfogású ember alapértékeivé kellene válnia nemtől, színtől, vallástól függetlenül. Így csak a nagy emberek beszélnek, és én eddig Ádert – bár tud meglepetéseket okozni nekem – sosem tartottam annak.

A lánchíd rádió – véletlen volt, eskü, csak nagy volt a dugó hazafelé, és unalmamban… – feltette a közegének a kérdést, hogy mi a véleményük Macron győzelméről. A válaszadók kétharmada (!!!) rossz döntésnek élte meg a franciák szavazási eredményét.

Bazdmeg!

Erről te tehetsz! Meg te, meg te, meg te is! Mert ezek a rokonaid, családtagjaid, szomszédjaid, munkatársaid, és te leszarod, nem kezdeményezel egészséges párbeszédet velük, fontosabb, hogy mi megy a fészbúkon, ki dugott kivel, mit írt a bulvár, meg hogy legyen sör, meg pina. A világ rohadásáról nem te tehetsz, mert mittododte…  Hát bazd meg! Akik nem pillanatnyi reménynek élik meg a francia elnökválasztást, nem lélegeznek fel tudva, hogy 10 évig még tutira egyben marad Európa, mert agyukat végletesen elöntötte a nemzeti öntudattal kevert szar, azokat egy töri könyvvel el kéne zavarni Szíriába, Dárfúrba, Szudánba, ahol megtanulhatják, hogy milyen pillanatok jöhetnek el, ha egy földrész tagállamait nem kapcsolja össze valamiféle politikai, gazdasági unió, minek a legfőbb feladata a BÉKE fenntartása. Mondtam már? Bazdmeg!

Nem, te nem tudod megváltani a világot! A világ különböző pontjairól összeszedett tapasztalataid, a könyvekből magadba szívott tudás, a kíváncsiság, az ezek által összerakott egyensúly, szóval mindennek a csomagnak a megosztása a környezeteddel, nah, az tudja megváltoztatni a világot!

A mi világunk (gy.k.: tetves magyarország) lakóinak kétharmada – nem politikai kétharmada – tájékozatlan, tanulatlan, függőségi viszonyban van, vagy csak egész egyszerűen idióta. Ők mindig itt lesznek. Ők nem rosszak, csak nem beszél velük senki, nem szünteti meg félelmeiket, függőségüket, nem veszi át velük a való világ történéseit, nem zárja őket börtönbe, vagy elmegyógyintézetbe.

Kurva szép volt látni minap azt a 30-50-70 ezer embert a fővárosban, kurva szép látni az a másik 10-20-at különböző városokban, de ez szart sem ér, ha ők nem beszélik tovább a témát, nem kezdenek párbeszédet a mást vallókkal, az Árpádsávos idiótákkal, a polgármesterek által megfélemlített falusiakkal, vagy a mindent leszarókkal.

Azt meg egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy abban az országban, ami a kibaszott rómaiaknak gyilkolászta a népet, ami egyszer-egyszer azért odabaszott a törököknek, ami pár pillanatra birodalmat tudott hátrálásra kényszeríteni, ami pár napig kiállt a szabadsága mellett, és tudta ölni még a ruszkit is Budapest utcáin, szóval ebben az országban NINCS 5 PALI, aki megkeresse a gyökér Bayer Zsoltot (vagy azt a senkiházi Szabó Lászlót), és úgy verje pofán, hogy két hónapig csak szívószállal kaphassa a pacal adagját. És mindezt joggal tenné, mert ezzel a cselekedettel egy olyan retorikát állít meg, mi legalább addig nem megy, míg a páciens fel nem gyógyul.

Faszom… Kijött a Szárnyas Fejvadász
előzetese, és még nem láttam…

Tagged with →  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com