…azon töprengtem, hogy mi a francért nincs nekem egy tesóm? Rendesen kérdőre is kell vonnom érte kicsiny családomat, és biza a “kurva életbe!” kifejezés sem maradhat majd ki a rögtönzött felelősségre vonásból. Rohadtul elegem van abból, hogy minden szart egyedül kell csinálnom? Hol van ilyenkor egy “Béla”, kit fel lehetne hívni, hogy takarodjál át, és segítsél anyádéknál kiásni egy kurva csapot, mi olyan mélyen van, hogy a gödör alján azt hallod, hogy valami kis kínai gőzölt gombóccal kínál. Faszom… Kurvára elegem van már ebből a majd” három évből, és abból, hogy minden szart egyedül kell csinálnom.

Az jut erről az eszembe, hogy az elmúlt sok-sok évtizedben hányan, de hányan mondták – mikor rájöttek egykeségemre – , hogy “Nincs tesód? Neked milyen könnyű…” Hát ezeknek most innen üzenem, hogy a “a..d pi..áját, idióta!” Cseréljünk! Te kapod a frissen szerzett vízhólyagjaimat, én meg osztozok a medzsón. Faszfej….

2 Responses to A gödör alján….

  1. szabojoci szerint:

    🙂 Akarsz a tesóm lenni?
    Kapsz még egy anyát, meg apát, ötödrész telket 50% munkával, le fel szaladgálással, még két tesót, egy unokahúgot, egy unokaöcsit, és egy 106 fős családot, minden előnyével, s nyügjével. 🙂

  2. szerint:

    Nekem van két tesóm, de gyakorlatilag én csinálok mindent. Nem a tesók számán múlik sajnos.
    De ha szeretnéd, én is lehetek a tesód. Rengeteg kiváló poszt is születhetne. Megértését, hidd el. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com