Miután hajnali f2 magasságában úgy döntöttem, aludni felesleges, inkább töltöm az időm olyan értékes dolgokkal, mint az éjszakai kereskedelmik reklámjaival, ezredszerre bemutatott sorozataival, ismét reklámokkal, óceánok megmentésével, csöpp reklámokkal, komédiások unalomig ismételt kényszerpoénjaival, már megint reklámokkal, börtönszülésekkel, reklámokkal, szar autósműsorokkal, reklámokkal, aranykeresőkkel, rohadt reklámokkal, és akkor a szavazást lezárommal, kicseszett reklámokkal, amúgy a táv-irányító csapágyasra kapcsolásával, mondom elég, inkább egy kávé, héten elmaradt levelek letöltése, közben nézzünk valami reklámot.

Oké, ritkán hallod ezt tőlem apám, de oké, igazad volt. Bankárnak kellett volna menni, nem szakadt melósnak. Tudod milyen az a Cirkadián ritmus? Amikor az élőlények fel tudnak készülni a környezetük hatásaira, képesek beállítani az alvás, és ébrenlét helyes működését tehát, igazodol szépen a bolygó (a föld, tudod) forgási ciklusához, mert egyébként meghalsz.  Mondjuk mindenképp, de igazodás nélkül gyorsabban a kelleténél. Ennek ismeretében meg kell cáfolnom azt a, nemrég egy cimborám által küldött gondolatot, miszerint civilizált ember nem fekszik aznap amikor felkelt!

Ééésss… hízok, bazdmeg! A minap arról tájékoztatott a mérlegem, hogy 4-el vagyok több, ami mondjuk nem nagy érvágás, tekintve, hogy mennyi a plusz négy, de ez valahogy beékelte magát a tudatalattimba, és másnap úgy keltem ki az ágyból, mintha 110-et cipelnék, másfélszeres gravitációban. 34 perc alatt eldöntöttem, hogy bringára kel ülnöm. De mivel itt a tél a nyakunkon, és másfél évtized telei, havai, esői, fagyásai, ázásai, esései megtették dolgukat …

Jut eszembe! Ha gyereked van, és úgy dönt, hogy ő bármikor, bármilyen körülmények között csak két keréken hajlandó közlekedni, akkor vegyél elő egy vascsövet, majd verd térden, csuklón – oktatás ez, nem harag – majd másnap, mikor szisszenve ül le az ebédlőasztalhoz, akkor közöld vele, hogy ezt fogja érezni nagykorában, ha tovább folytatja a sportot, sportolásra alkalmatlan időjárási körülmények között.

… így vegyünk egy görgőpadot. A görgőpad jó. Amíg nem láttad az árait. Egy jó görgőpad árából veszel két tesco-s biciklit, vagy egy tandemet, és a mögötted ülőt szopatod, míg célhoz nem érsz. Egy tuti görgőpad árából veszel egy szakadt autót. Szóval, vateráztam egyet. Jelenleg 12 nap, és 9 óra van hátra az aukció lezárásáig. Lehet, hogy 12 nap, és 9 óra múlva már nem is akarok görgőpadot. Lehet, hogy 12 nap, és 9 óra múlva már nem is lesznek lábaim… Még egy kávét viszont akarok!

Most!

6 Responses to 52. üzenet fogadása a 68-ból….

 1. Rainmagic szerint:

  Tavaly vettünk szobabinyót. Fél áron. 🙂 Reebok. Angliából hozzák be. Szerintem azzal jobban jársz, mint a binyót beállítod a szoba közepére… 🙂

  Időm az semmi nincs használni. Úgy este 11-kor már kedvem se sok… addigra fekszenek le mind a ketten.

  • Zaphod szerint:

   Én is vettem. Muternak. alig 10 perc alatt jöttem rá, hogy nekem nem buli, szóval nem kérem kölcsön tőle. 😉

 2. szasa szerint:

  Hey mate,

  4 kg plusz? Hol van még a vége. 😀 Még vár rád egy csoki torta or sütemény, ha inkább azt szeretnél….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com