A hét kérdései legyenek a következőek:

– Ha mindenetek megvan a világon, minden lényeges, mire annyian sóvárognak, és csak erre kéne koncentrálni, mi tényleg, komolyan nem nagy dolog, csak fel kéne ismerni hatalmas erejét, akkor miért kell elbaszni? Azt a két embert, kik összetartoznak, és nem képesek megoldani egymás között a problémáikat, ki kéne lőni az időbe, mondjuk 3-5 évvel későbbi időpontba, hogy tudják milyen jövő vár rájuk, és mekkora idióták is valójában.

– Zap! Miért utálod a béenvéseket? Azért bazdmeg, mert ha vesz a paraszt egy X5-ös fost, akkor azt hiszi, hogy ezzel egyetemben jogosítványt szerzett az elsőbbségére is a közlekedésben. Hát nem bazdmeg, és gecinagy mázlija van, hogy a reflexeimre hallgattam, mert nekem az autó jobb elejét összekalapálják 200e-ből, mit a biztosítóm kifizet, viszont ő, a 16-33 millás fostalicskájára rákölthet egy kisebb vagyont.

– Mennyire sírna a paraszt, ha valaki komolyan felvilágosítaná, hogy annak a két tonnás alumíniumdarabnak tulajdonképp nincs is helye a közlekedésben. A felépítéséből adódóan nem városi autó. Nem tud vele parkolni, fordulni, egy csöpp parkolóházba beszorul, mint a szar. A pályán annyi szelet fog fel, mintha vitorlái lennének, tehát nem is sportautó. Terepjárónak sem használható, az ilyen hulladékokat szoktak kirángatni az erdészek a sárból Lada Nivával. 180cm fölött be sem ülhetsz hátra, mert a “C” oszlop annyira eltűnt a lecsapott tető miatt, hogy bent nem maradt hely. Tehát, az idióta költött 16-33millát egy olyan vasdarabra, minek nincs funkciója, de van emblémája. Ha sok pénzed lesz, attól csökken az IQ-d?

Facebook Twitter Tumblr

2 Responses to ?

  1. teodora szerint:

    tessék enni banánt csokival, kis szerotonin elkél.. a pesti kátyus utakra meg pont jó a terepjáró, másrészt drága autók léteznek kicsiben is. egy ferrári pl. sokkal alacsonyabb, befér a parkolóházba is. nagyon gagyi jól megépített autókat támadni emberek miatt, ráadásul ez csak magyar jelenség. kicsit nyugatabbra a nagyi is bömcivel jár, és még a lambó is satufékkel megáll a zebránál, hogy átmenj.. otthon meg suzukival próbálnak megölni 🙂

    ha két ember nem tudja megoldani a problémáját egymással, akkor azok összetartoznak?!

  2. Zaphod szerint:

    Te most kötözköcc???

    😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com